Steenbok Natuursteen

Natuursteen is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Van modern tot landelijk, in elke interieurstijl komt natuursteen goed tot zijn recht. Bamonde All 4 Living is u graag van dienst op dit vlak, we zijn al sinds 2015 trotse partner van Steenbok Natuursteen.

Al ruim 30 jaar bestaat het bedrijf dat nu de naam Steenbok Natuursteen draagt. Met dit aantal jaren ervaring is het dan ook dé specialist op het gebied van natuursteen. Ze leveren verschillende natuursteen producten voor binnen en buiten zoals vensterbanken, dorpels, raamdorpels en muurafdekkers. Zowel maatwerk, als standaard maten.

Steenbok Natuursteen beschikt over een eigen zagerij, hierdoor zijn de levertijden kort en nagenoeg alle wensen bespreekbaar. Er zijn verschillende soorten natuursteen beschikbaar, zoals graniet en composiet in verschillende kleuren. Hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling? Bamonde All 4 Living helpt u graag hierbij. U kunt de materialen vervolgens zonder transportkosten bij ons filiaal laten leveren.

Bamonde als afhaalpunt

Bamonde All 4 Living is een afhaalpunt van Steenbok Natuursteen. U kunt uw bestelling in de showroom in Montfoort afhalen. Deze kan hier zonder transportkosten geleverd worden. Zodra wij uw natuursteen bestelling hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op. Standaardmaten kunnen binnen 2 tot 10 werkdagen opgehaald worden. Wanneer uw bestelling eerst op maat moet worden gemaakt, dan is de levertijd 10 tot 15 werkdagen.

Natuurstenen producten

Natuursteen heeft een aantal sterke eigenschappen waardoor het zich goed leent voor verschillende toepassingen. Het is namelijk een sterk materiaal, onderhoudsvriendelijk en extreem duurzaam, zowel binnen- als buitenshuis. Daarom wordt het vaak gebruikt voor bijvoorbeeld:

Vensterbanken

● Dorpels

● Raamdorpels

● Muurafdekkers

● Vijverranden

● Etc.

Alle materialen staan in een display van Steenbok Natuursteen gepresenteerd in de showroom van Bamonde All 4 Living. Kom vrijblijvend langs om de materialen te bekijken, zodat u er zeker van bent dat het materiaal dat u gaat bestellen naar uw wens is. Uiteraard bent u ook van hartewelkom voor advies!

Bekijk producten :