Geplaatst op Geef een reactie

📢 Nieuw bij Bamonde: Ontdek de verbluffende tegelcollectie van Novoceram! 🎉

📢 Nieuw bij Bamonde: Ontdek de verbluffende tegelcollectie van Novoceram! 🎉

We zijn blij dat we mogen aan kondigen dat we onze showroom hebben uitgebreid met een sensationele nieuwe tegelcollectie van Novoceram, een vooraanstaande Franse tegelfabrikant. Met hun unieke ontwerpen en ongeëvenaarde kwaliteit biedt Novoceram een verfrissende kijk op tegelvloeren en -wanden.

Ontdek de nieuwste trends en laat je inspireren door de nieuwe adembenemende esthetiek tegels. Of je nu op zoek bent naar een moderne, tijdloze stijl of een klassiek en elegant ontwerp het is nu allemaal te zien in de showroom van Bamonde in Montfoort, we hebben voor elk interieur iets te bieden. De collectie omvat een breed scala aan kleuren, texturen en formaten, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om jouw persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Wat deze tegels echt speciaal maakt, is de aandacht voor detail en de toewijding aan duurzaamheid. Novoceram hecht veel waarde aan milieuvriendelijke productieprocessen en gebruikt hoogwaardige materialen om tegels van de hoogste kwaliteit te creëren. Met Novoceram tegels haal je niet alleen een prachtig ontwerp in huis, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Onze tegel experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels en misschien is 1 van deze nieuwe colleties aansluitend bij jouw wensen en behoeften. We begrijpen dat het vinden van de juiste tegel een belangrijke beslissing is, en we streven ernaar om je een naadloze en plezierige ervaring te bieden, van het moment dat je onze showroom binnenstapt tot het moment dat je geniet van jouw prachtig geplaatste Binnen, Vloer of wand tegels.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom in het prachtige Montfoort om daar de nieuwste collectie van Novoceram te bewonderen. Verrijk je interieur met de verfijning en schoonheid van deze opmerkelijke tegels. Onze vriendelijke medewerkers staan te popelen om je te helpen bij het realiseren van jouw droomontwerp.

Bamonde en Novoceram heten je van harte welkom in de wereld van elegante tegels. Bezoek vandaag nog onze showroom en laat je betoveren door de magie van deze bijzondere tegels van Novoceram!

📍 Adres showroom Bamonde: Heeswijk 40 in Montfoort 3417GR

✆ Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken: 0348-471804

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van een buitengewoon stijlvolle ruimte met de Novoceram tegelcollectie!

Geplaatst op Geef een reactie

De wand en vloer-tegel specialist in Utrecht en omstreken

De vloertegel specialist van Utrecht en omstreken!

Welkom bij Tegelcentrum Montfoort Uw tegel specialist in Montfoort onder de rook van Utrecht. U kunt hier bij ons tegelhuis in Montfoort uren rondkijken. Wij hebben zelfs een Tegel”fabriek” in ons tegelcentrum opgezet waar u heerlijk tegels kan verzamelen en zo een moodbord kan maken. Dit te samen met allerlei kleuren en staaltjes die u in uw woning wil gaan toepassen. Naast ons ruim assortiment vloertegels, wandtegels, mozaieken, decortegels, betonlook,keramisch hout, of plavuizen. U vindt het allemaal bij Tegelcentrum Montfoort.


 

Geplaatst op Geef een reactie

Loszittende tegels wat nu? tegels die loslaten!

Loszittende tegels!

Wanneer u over uw tegelvloer loopt en het idee heeft dat de tegel los zit, dan is het noodzaak om de loszittende tegel zo snel mogelijk weer vast te krijgen. Dit om te voorkomen dat de tegel gaat barsten of geheel los komt te liggen. Het gevaar bestaat ook dat andere omliggende tegels beschadigd raken. Ook als er meerdere tegels los liggen is dit op dezelfde wijze te herstellen.

Dit kunt u doen door zonder de tegel helemaal te verwijderen, door de voegen uit te slijpen of te schrapen kunt u nadat de voeg leeg en schoon is, een vloeistof laten vloeien onder de loszittende tegel. Deze speciale 2K-vloeistof hebben wij standaard op voorraad. Met de juiste gereedschappen is deze klus voor elke handig iemand goed uit te voeren. Indien u het materiaal bij ons besteld. krijgt u er een handige tekst en uitleg bij. Tevens zijn er de juiste gereedschappen bij te bestellen.

Ook bij hol klinkende tegels is dit wellicht een ter voorkoming van; Vaak hoor je de tegel kraken of ligt iets te wippen. U bent er dan nog op tijd bij, en voorkomt dat u wellicht een hele vloer moet vernieuwen.

Oorzaken? Wat kan de oorzaak er van zijn dat uw tegel los zit! Dit kan verschillende redenen zijn. We zullen een aantal hieronder benoemen.

Delaminatie, de tegel heeft los gelaten van de lijmlaag, maar de lijm hecht wel aan de vloer. Of net andersom de lijm hecht wel aan de tegel maar niet aan de vloer. Beide oorzaken kan door heel veel invloeden zijn ontstaan. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld, verkeerde voorbehandeling ondergrond, vloerverwarming aan laten staan met verwerken of te vroeg en te snel opgestart. Maar ook het niet tegelen volgens het buttering floating principe wat al vanaf het formaat 40x40cm wordt geadviseerd lijdt tot eventuele loszittende tegels. Kortom het leggen van een tegelvloer is een specialistische klus.

Ook als u niet bij machte bent om zelf de loszittende tegel of tegels te repareren, kan u ons benaderen om dit door gespecialiseerde tegelzetters uit ons klanten bestand te laten uitvoeren.

Meer over onze  lijm en voeg produkten vindt u hier; https://www.schomburg.com/nl/nl