tegels van Winckelmans bij Tegelcentrum Montfoort

Winckelmans tegels onbegrensde mogelijkheden

Als u bij ons komt kijken voor tegels van winckelmans kan u zich uren verdiepen in de mogelijkheden van deze Fabrikant. Want de mogelijkheden zijn zo divers dat wij alleen al hiervoor een aparte hoek in onze tegelshowroom gaan vrij maken.

Een kleine terugblik in de geschiedenis van Winckelmans keramische tegels.

In 1894 stichtte Théophile Winckelmans het bedrijf, een familiebedrijf dat nu al meer dan 100 jaar lang kwalitatieve tegels aflevert.

In al die jaren is het kleurenpalet alleen maar uitgebreid. Ook de maatvoeringen waarin dit materiaal leverbaar is, is in de loop van de jaren sterk uitgebreid. Juist door deze verschillende maatvoeringen en kleurenpallet zijn de mogelijkheden ombegrensd.

De dubbelhard gebakken tegels van Winckelmans zijn eigenlijk overal toepasbaar en door het grote assortiment aan kleuren en grote diversiteit van maatvoeringen zijn allerlei stijlen te realiseren.

Winckelmans tegels kom je echt overal tegen. Niet alleen in openbare gebouwen, maar over heel de wereld, ze komen ook perfect tot hun recht in de privéwoning. Ze zijn prachtig als badkamertegels, douchetegels, keukentegels, keramische tegels voor de woonkamer of de hal, en je kan ze bovendien ook perfect als wandtegels plaatsen. Je kan ze sober en uniform leggen of er een leuk (kleuren)patroon mee vormen. Ze passen zowel in een oud herenhuis, jaren `30 woning, een eigentijdse inrichting of een landelijke woning. Laat je inspireren bij Tegelcentrum Montfoort!

In onze gezellige ontwerp-fabriek die medio April 2017 gerealiseerd is, kunt u eindeloos zelf leuke creaties bedenken. Bij ons is er ruime parkeer gelegenheid wat geheel gratis is. Tegelcentrum Montfoort ligt centraal gelegen in midden nederland. Ook wel het groene hart van Nederland genoemd. Onder het genot van een lekker kopje koffie kan u zich helemaal uitleven in onze eigen ontwerp hoek wat wij ook wel de ontwerpfabriek gaan noemen.

U bent welkom in het ontwerphuis Winckelmans bij tegelcentrum Montfoort wat onderdeel uitmaakt van Bamonde all 4 Living.